Επικαιρότητα Πολιτική

Οι Τηλεοπτικές και έντυπες παρεμβάσεις του υπ. Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γρηγόρη Ζαρωτιάδη (Σε thessnews.gr, Dion Tv και ATLAS TV)

https://www.youtube.com/watch?v=RXU3_VZ4GhM

http://www.thessnews.gr/article/113991/gr-zarotiadis-stin-thessnews-i-symfonia-ton-prespon-einai-mia-kaki-lysi-

Ποια τα χαρακτηριστικά της υποψηφιότητάς σας;

Αρχικά θέλω να επιμείνω στα χαρακτηριστικά της «Υψίπολις»:  Θέλουμε και μπορούμε να πραγματώσουμε τις απαραίτητες ριζοσπαστικές ανατροπές που επιβάλλει η τεχνολογική εξέλιξη, οι κοινωνικές και περιβαλλοντικές αναγκαιότητες. Να τις κάνουμε πράξη και χειροπιαστό όφελος για τους πολίτες.

Επιδιώκουμε την πλατιά κοινωνική όσμωση και τις ευρύτερες συνεργασίες – όχι το «πολιτικό αλισβερίσι». Θα αναδείξουμε πρόσωπα που θα ενσαρκώσουν τα οράματα και τις θέσεις μας – όχι το αντίστροφο.

Προσωπικά, έχω σαφή, κατατεθειμένο στον δημόσιο διάλογο, πολιτικό προσδιορισμό. Την ίδια όμως στιγμή δεν οφείλω κομματικές διαπιστεύσεις. Μαζί με τους υποψηφίους και τα μέλη της Κίνησής μας θα πιέσουμε να επικεντρωθεί η προεκλογική, ελπίζω γόνιμη, αντιπαράθεση στην πολιτική για τον Δήμο και την Πόλη ευρύτερα, μακριά από τις κομματικές επιδιώξεις της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Όχι γιατί αυτές δεν είναι σημαντικές, αλλά γιατί το πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας τις υπερβαίνουν.

https://www.youtube.com/watch?v=gtARwebnpDg

Περισσότερα από τον συντάκτη

Σοσιαλιστική Προοπτική

Αφήστε ένα σχόλιο