Σχόλια

Ο Ευρωβουλευτής και η Συμφωνία με τους «Θεσμούς»

Ο κ Παπαδημούλης είναι Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επί σειρά ετών. Όταν έγινε η διάσπαση στο Κόμμα και αποχώρησε ο κ Κουβέλης  και η « αριστερή» κομπανία της ΔΗΜΑΡ αυτός αν και ήταν μαζί τους προτίμησε να παραμείνει στο ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς γιατί  μόνον έτσι θα επανεκλέγονταν Ευρωβουλευτής.

Ο κ Παπαδημούλης ανήκει στη χωρία εκείνων των πολιτικών οι οποίοι με περισσή αυταρέσκεια αποκαλούν τους εαυτούς τους «φιλοευρωπαϊστές» και είναι διατεθειμένοι να αποδεχτούν οτιδήποτε προέρχεται από την Εσπερία. Στη βάση αυτή αποδέχεται πλήρως τις εφαρμοζόμενες μνημονιακές πολιτικές που έχουν διαλύσει τη χώρα και εξαθλιώσει τους Έλληνες.

Υπέρτατο καθήκον για την Κυβέρνηση, σύμφωνα με τον «επιτυχημένο» αυτόν ευρωβουλευτή, είναι η εξασφάλιση της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη και για το λόγο αυτό βιάζεται να τελειώσει η αξιολόγηση για να πάρουμε τα λεφτά της δόσης, τα οποία βέβαια θα επιστρέψουμε πάραυτα στους δανειστές τοκογλύφους.

Πιέζει λοιπόν και αυτός μαζί με τους υπόλοιπους πολιτικούς του «ευρωπαϊκού τόξου» Σαμαρά, Βενιζέλο, Γεννηματά, Θεοδωράκη, Λεβέντη και πολλούς άλλους να συμφωνήσουμε με τους «θεσμούς» χωρίς να του καίγεται καρφί για τους επαχθείς  όρους που θα περιλαμβάνει αυτή η συμφωνία.

Βλέπετε, ο παχυλά αμειβόμενος από την Ευρωβουλή κ Παπαδημούλης  δεν είναι ικανός να νιώσει τον πόνο του συνταξιούχου, ούτε την αγωνία του δανειολήπτη που δεν μπορεί να πληρώσει τη δόση και κινδυνεύει αυτός και η οικογένειά του να βρεθούν στους δρόμους.

Κατά τα άλλα κ Τσίπρα  και κ Παπαδημούλη πρώτη φορά Αριστερά !!!!

Περισσότερα από τον συντάκτη

Σοσιαλιστική Προοπτική

Αφήστε ένα σχόλιο